Alles over de uitvaart

                            Organiseerd een rouw & uitvaart-beurs.
                                                

mourning & funeral 

Het lifestyle event voor een persoonlijk afscheid.

Eens per 2  jaar organiseert 'Mouring & funeral een beurs waarbij we de consument op een bijzondere wijze alle trends, producten, en diensten op het gebied van uitvaart en rouw tonen.

De beurs zal plaats vinden op zaterdag 4 mei 2019. Inloop: 10.00-16.00 uur. 

Lokatie zalen ontmoetingskerk Anjerlaan 47 2671 KH Naaldwijk. 

                 Onderaan deze pagina vind u het aanmeld-formulier. 

 

Afscheid nemen van je dierbare is een hele ingrijpende gebeurtenis. Vaak wordt de dag van het afscheid als in een roes beleefd. Vervuld van emoties ontgaan u mooie momenten en liefdevolle gebaren en dringt niet alles tot u door. Afscheidsfotografie betekent voor de nabestaande een tastbare herinnering van de uitvaart. De liefdevolle momenten en mooie details van het afscheid worden vastgelegd als troost voor later. 

Uitvaart-fotografie
Inloop vanaf 10.00 uur.

Voorwaarden:

De betaling van de standplaats en lunch dient te geschieden binnen twee weken nadat uw aanmelding is geaccepteerd. De reservering is pas definitief als de betaling bij ons binnen is. 

Het uit- en inladen geldt voor korte tijd bij de ingang van het gebouw, daarna dient de auto op de ons aangegeven plek te parkeren.

De opbouw is tussen 08.00 en 10.00 uur. Tussen 16:00 en 17:00 uur is de afbouw. Graag weer schoon opleveren. 

Deelname is voor eigen risico. Bij schade, diefstal of verlies van welke aard ook kunnen de organisatoren of de eigenaar niet aansprakelijk worden gesteld.

De organisatoren behouden zich het recht voor de inschrijvingen na redelijkheid te beoordelen en te selecteren.

Indien de beurs door overmacht of onvoorziene omstandigheden moet worden afgelast of uitgesteld, kunnen de organisatoren niet aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade.


Alles over de uitvaart.

Auteursrecht

Let op, a.u.b geen afbeeldingen als bijlage toevoegen bij aanmelding waar u zelf geen auteursrechtelijke eigenaar van bent, hartelijk dank.